keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

MUOTI PASHA
Piti ottaa vielä toinenkin lusikallinen pashaa kun mietin mille sivulle laitan tämän uuden trendin pasha maailmassa.
Ystäväni joka asustelee etelän ostoskeskuksessa on huomannut että tänä vuonna ihan mast on luonnonvaalea maalaispasha, pashaan ei lisätä rusinoita ei kirsikoita, ei mitään muuta kuin kotimaista sitruunan kuorta ja aitoa kotona kasvatettua vanilliinia.
Siis mitä teen, pakastin puolillaan vanhanaikaista kirsikka, rusina pashaaa, eihän sitä kehtaa tarjoilla kelleen, parasta kai syödä itse rullaverhot alhaalla, muoti sanelee, pitää uhrautua, pyydän armollisuutta terveyden vartijaltani, joskin rahkassa ei ole rasvaa, voissa ja kermassa tosi vähän, jatketaan vielä 37 päivää.


Tänä vuonna alkupalana kreikan leipä, italian salaattia ja sienisalaattia, pääruokana perinteinen lohisoppa ja karjalan piirakat (itseleivottuja), jälkiruuaksi tietysti vanhanaikaista pashaa ja kulitsaa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti